Diprosalic sampon. Diprosalic sampon, Diprosalic Kenőcs


  1. Diprosalic sampon, Diprosalic Kenőcs
  2. A sampon ideig-óráig használt ugyan, de a viszketés nem múlt el.

A könyökömön 2 hét alatt elmúltak a tüneteim! Nálam őszén kezdődött a pikkelysömör — először a fejbőrömön, mindkét oldalon a fülem mellett vettem észre fehér hámlást, amiről azt hittem korpa, de alatta vörös volt, és kidomborodott a bőröm.

Nem tudtam mi az, így kutatni kezdtem az interneten, és találtam egy fotót a pszoriázisról, abból már sejtettem, hogy nagy diprosalic sampon nálam is erről a betegségről lehet szó. Egyre nagyobb felületen lett egyre csúnyább a fejbőröm, és mivel kopaszodom, ez sajnos láthatóvá is vált.

Krém pikkelysömörre diprosalik. Hogyan kezeljem a fejemen a pikkelysömörös elváltozásokat? A betametazon a kortikoszteroid tartalmú készítmények erős hatású csoportjába tartozik, a szalicilsav a pikkelyek és a bőr hámló, száraz részeinek leválását segíti elő.

Ekkor kerestem fel egy bőrgyógyászt, aki igazolta a gyanúmat, hogy ez valóban pikkelysömör. Kérdezte, hogy volt-e nagy műtétem, balesetem, esetleg nem vagyok-e cukorbeteg, mert ezekkel összefüggésben is előjöhet ez diprosalic sampon probléma, de nálam egyik sem állt fenn.

A kérdésem a pikkelysömörhöz vagy pszoriázishoz kapcsolódik. A családomban édesapám ágáról öröklődött a betegség. Persze azt is tudom, hogy nem csak örökletes tényezők játszanak benne szerepet, hanem akár az étkezés vagy a stressz is. Eddigi életem során volt amikor szinte abszolút eltűnt, viszont mindig visszatér. Nálam nem kifejezetten vastag és nagy területeken fellépő jelenségről van szó, inkább sok apró és közepesen?

Az orvos Diprosalic oldatot és kénes sampont írt fel a fejbőrömre — az oldatra egész jól reagált, de a sampon, megmondom őszintén, semmit nem használt. Minden nap kezeltem, és sokat javult, de aztán egy hónapra rá diprosalic sampon térdemen és a könyökömön is megjelent két borsó nagyságú, hámló dudor - gondoltam szép lesz, ha ott is elkezd terjedni, ezért visszamentem a bőrgyógyászhoz, aki Diprosalic kenőcsöt írt a térdemre, de nem a pikkelysmr kezels hatkony használt.

Kiemelt oldalak

A fejemen visszahúzódott annyira, hogy nem látszódott, csak viszketett, de a térdemen nagyon is zavart, nem a mérete miatt, mert előszőr nem volt nagy, viszont fájt, ha valamihez hozzáért, ha térdelő munkát végeztem, és vezetés közben, ami elég kellemetlen, mivel sofőrként dolgozom. Bármihez hozzáért fájt, és féltem, hogy felszakad vagy kisebesedik, így megint visszamentem a bőrgyógyászhoz, aki Ung. Ekkor kezdtem keresgélni a neten, fórumokat olvastam, hogy ki diprosalic sampon próbált ki, és mi az, ami használt.

Ezek alapján kipróbáltam néhány sampont, de egy idő után mintha a betegség hozzászokott volna még azokhoz is, amelyek eleinte valamelyest javítottak a helyzeten, és többé nem reagált rájuk a diprosalic sampon.

Sok fórumon felbukkant a Psoratinex név is, és sokan írták, hogy nekik csak ez használ — jobban utánanéztem, láttam pár videót, a termékcsalád weboldalát, és úgy voltam vele, hogy diprosalic sampon a kenőcsöt, hiszen mindegy, hogy a bőrgyógyász által felírt, hatástalan készítményekre dobom ki a pénzt, vagy kipróbálom ezt, hátha.

miért hámlik az arc és vörös foltok borítják

Az is mellette szólt, hogy nem tartalmaz szteroidot, amit egyébként sem szeretek, ráadásul az asztmám miatt sajnos amúgy is szedek más szteroidtartalmú gyógyszert.

Megrendeltem, és előszőr csak a térdemen, illetve a könyökömön kezdtem használni, a fejemre még nem mertem.

fotó psoriasis a test

A könyökömön két hét alatt teljesen elmúltak a tüneteim, a térdemen lassabban hatott, de egy hónap alatt a három pukliból ott is csak egy apró folt maradt, a többi a vörösséggel együtt nyomtalanul eltűnt.

Kipróbáltam a fejemen is, nekem ott egy kicsit másképp reagált rá a szervezetem - a diprosalic sampon eltűnt, de a vörös folt és kitüremkedés megmaradt egyelőre. A fejemet kétnaponta kenem, mert ha nem, akkor diprosalic sampon a súlyosabb tünetek, viszont a térdemet elég egy héten kétszer kezelni. Tisztában vagyok vele, hogy a pikkelysömör nem gyógyítható, csak kezelhető, hiszen azt sem tudják, mitől van, így én szerencsésnek mondhatom magam ezzel az eredménnyel, de nagyon sokan rosszabbul néznek ki, és valóban megkeseríti az diprosalic sampon.

Diprosalic Kenőcs

Az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy nehéz erről a problémáról másoknak beszélni — például vannak, akik fertőzőnek gondolják, én is jártam így korábban. Megismerkedtem egy lánnyal, és mivel a rövidnadrág miatt látszódott a térdemen a pikkelysömör, azonnal elmeséltem neki, mi ez.

parazitáktól vörös viszkető foltok a testen

Nem mondott semmit, de láttam rajta, hogy nagyon nem tetszik neki, és többet nem is beszélt velem, szóval nem egyszerű. Fodrászhoz három éve nem mentem, mert szégyellem, diprosalic sampon nem szeretném, hogy más is lássa, milyen a fejbőröm. Szerencsére a családom ilyen szempontból támogató, emiatt nem voltak gondjaim, de nehéz elfogadni, hogy ez talán sosem fog végleg elmúlni, és életem végéig kezelnem kell.

a lábakon kerek foltok viszkető vörösek

De ezzel a kenőccsel úgy érzem, azért együtt lehet vele élni, nem is kísérletezgetek tovább az orvosokkal. Én nem mondom, hogy ez mindenkinek biztosan használ, mert rengetegféle pikkelysömör létezik, de a saját tapasztalatom alapján én csak ajánlani tudom.

A Psoratinex honlapján és egyéb kommunikációs felületein olvasható beszámolók mind valódi emberek, személyes beszámolóiból készülnek.

Lehet-e teljesen megszabadulni a pikkelysmrtl Ez már eleve sokat segít. A napozás kis mértékben is. Tengeri sós levegő tuti.

Ön is elmesélné történetét? Írjon a psoratinex psoratinex.