Uriage seborrhea. SeborrhoeĂĄs Dermatitis kezelĂŠse


A legigényesebb bőr elsőrangú ápolására készült termékcsaládot forgalmazó márkát, a francia Uriage-t, ben alapították.

hogyan lehet könnyedén gyorsan eltávolítani a vörös foltokat

A gyökerei azonban jóval mélyebbre nyúlnak: a gyógyforrást, amelynek vize az Uriage márka legfontosabb összetevője, már kétezer évvel ezelőtt felfedezték Az Alpok szívéből fakadó Uriage termálvíz, uriage seborrhea a francia Grenoble mellett tör fel, évszázadok óta ismert páratlan gyógyító hatásairól.

Biológiai szempontból makulátlanul tiszta, uriage seborrhea anyagokban és nyomelemekben természetesen gazdag; kiegyensúlyozott összetétele tökéletes összhangban áll a bőrrel - erősít, véd, hidratál és megnyugtat.

arzén pikkelysömör kezelése

Az Uriage gyógyvíz-alapú bőrápoló termékek innovatív technológiával és szabadalmazott aktív összetevőkkel ötvözik a forrásvíz jótékony hatásait. Ezek mindegyike megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és gyógyszeripari szabványoknak, hipoallergén, nem komedóképző és parabénektől mentes.

bőrbetegségek vörös foltok a bőrbetegségen fotó

A legérzékenyebb bőr ápolására is alkalmasak. Az Uriage termékek, amelyek mára a világ több, mint 70 országában megvásárolhatók, életkortól függetlenül, minden bőrtípusra alkalmasak. Gazdag kínálatukban a bőr-és testápolás mellett többek között a hajápolásra ill.

vörös foltok a bőrön hemangioma

Uriage seborrhea biotechnológiai kutatásoknak köszönhetően az Uriage termékei az innovatív, szabadalmazott aktív hatóanyagok széles skáláját tartalmazzák.

Az Uriage márka tudományos megközelítés és felelősségteljes minőségellenőrzés által tökéletesíti a fenséges Alpokból hozzott erőforrásokat, az ön szépségéért.